El lloc web custforest.cat és propietat de totes les entitats que formen part del projecte CustForest (XCN, CREAF, Ass. Mediambiental La Sínia, Ass. Sèlvans FPBM i FPOOT). A efectes de notificacions es facilita el domicili de la XCN: C/ Sagrada Família Nº7, 08500, Vic, CIF núm. G63122402, i adreça de correu electrònic info@xcn.cat, i mitjançant el mateix es proporciona informació sobre les seves activitats i/o serveis.

L’accés i ús del lloc web atribueix a qui ho realitza la condició de “Usuari” i implica l’acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents condicions generals, vigents en el moment de l’accés. Si l’usuari no comprengués totalment les presents condicions d’ús o no estigués d’acord amb les mateixes, s’haurà d’abstenir d’utilitzar i operar a través d’aquest lloc web.

Les presents condicions generals regeixen únicament i exclusiva l’ús del lloc web per part dels/les usuaris/es que accedeixin i/o naveguin per custforest.cat.

Les presents condicions generals s’exposen en totes i cadascuna de les pàgines del lloc web custforest.cat, perquè els usuaris puguin llegir-les, imprimir-les i arxivar-les.

CONDICIONS GENERALS D’ACCÉS D’ÚS

La utilització del lloc web custforest.cat és gratuïta i no requereix el previ registre de l’usuari.

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen estrictament per la legalitat vigent i pel principi de bona fe, comprometent-se l’usuari/a a realitzar un bon ús de la web.

Queden prohibits tots els actes que vulnerin drets o interessos de tercers (dret a la intimitat, protecció de dades, propietat intel·lectual, etc.), o la legalitat vigent.

Les entitats que formen el CustForest prohibeixen expressament:

  • Realitzar accions que puguin produir al lloc web o a través del mateix, per qualsevol mitjà, qualsevol tipus de dany als sistemes de CustForest o a tercers.
  • Realitzar sense la deguda autorització qualsevol tipus de publicitat o informació comercial directament o de forma encoberta, l’enviament de correus massius ( “spamming”) o enviament de grans missatges amb la finalitat de bloquejar servidors de la xarxa (“mail bombing”).

L’usuari/a es compromet a no utilitzar el lloc web, ni els continguts o informació i/o els serveis que s’ofereixen en el mateix per a la realització d’activitats contràries a la llei i a respectar en tot moment les presents condicions generals.

Les entitats sòcies del CustForest podran interrompre en qualsevol moment l’accés al seu lloc web si detecta un ús contrari a la legalitat, la bona fe o a les presents condicions generals.

Continguts

Els continguts incorporats en aquest lloc web han estat elaborats i inclosos per les entitats que formen part del CustForest, utilitzant fonts internes i externes, de tal manera que únicament es fan responsables pels continguts elaborats de forma interna.

Les entitats que formen part del CustForest es reserven el dret a modificar en qualsevol moment els continguts existents al seu lloc web.

Les entitats que formen part del CustForest no asseguren ni es responsabilitzen del correcte funcionament dels enllaços a llocs web de tercers que figurin a custforest.cat.

Responsabilitat

Les entitats que formen part del CustForest en cap cas seran responsables de:

  • Les fallades i incidències que poguessin produir-se en les comunicacions, esborrat o transmissions incompletes de manera que no es garanteix que els serveis del lloc web estiguin constantment operatius.
  • De la producció de qualsevol tipus de dany que els usuaris o tercers poguessin ocasionar al lloc web.
  • De la fiabilitat i veracitat de les informacions introduïdes per tercers en el lloc web, bé directament, bé a través d’enllaços o links.

Les entitats que formen part del CustForest es reserven el dret a suspendre l’accés sense previ avís de forma discrecional i amb caràcter definitiu o temporal fins a l’assegurament de l’efectiva responsabilitat dels danys que poguessin produir-se.

Les entitats que formen part del CustForest col·laboraran i notificaran a l’autoritat competent les incidències anteriorment indicades al moment en què tingui coneixement fefaent que els danys ocasionats constitueixin qualsevol tipus d’activitat il·lícita.

POLÍTICA DE PRIVADESA

Qui som

La nostra adreça web és: https://custforest.cat.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vosaltres, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Amb qui compartim les vostres dades

Les dades que envieu a través del formulari de contacte són gestionades únicament pel personal tècnic de les entitats que formen part del CustForest i en cap cas seran enviades a tercers.

Informació de contacte

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre la protecció de dades us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@custforest.cat